U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Fysiotherapie en manuele therapie Tarthorst

info@fysiotherapiewageningen.com

Tarthorst 677-679

6708 HX Wageningen

0317 417005

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

In Nederland zijn steeds meer mensen met een chronische aandoening zoals diabetes, hartaandoeningen of longziekten. Als gevolg van deze aandoeningen zijn mensen minder fit waardoor ze beperkt worden in hun dagelijks functioneren. Deze dagelijkse bezigheden kosten uiteindelijk zo veel energie waardoor ze niet meer in staat zijn voldoende te bewegen. Hierdoor ontstaat een neerwaartse spiraal met ernstige gevolgen voor de gezondheid.
Uit wetenschappelijke studies is gebleken dat wanneer er gedragsverandering optreedt door deelname aan een beweegprogramma dit positieve invloed heeft op de gezondheid en het beloop van een chronische aandoening. Mensen met diabetes type 2 gebruiken bijvoorbeeld aanzienlijk minder medicatie.
Om u zo optimaal mogelijk te helpen zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met diabetes, hartaandoeningen en/of longziekten.
De beweegprogramma's zijn gericht op het verbeteren van uw algehele conditie in een periode van 12 weken tijd. Bij aanvang van het programma worden er verschillende testen en metingen afgenomen om uw beginsituatie in kaart te brengen. Deze metingen zullen na 6 en 12 weken wederom afgenomen worden. Vervolgens zal er een beweegprogramma opgesteld worden welke past bij uw eventuele beperkingen.
De meeste zorgverzekeraars vergoedden de deelname aan een beweegprogramma. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in deelname aan 1 van onze programma's dan kunt u
contact met ons opnemen.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?