U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Fysiotherapie en manuele therapie Tarthorst

info@fysiotherapiewageningen.com

Tarthorst 677-679

6708 HX Wageningen

0317 417005

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Irma is met pensioen

Helaas hebben wij afscheid van onze gewaardeerde collega Irma moeten nemen omdat zij met pensioen is gegaan. Ze gaat genieten van vrije tijd en zal daarbij ook menig reis gaan maken. De collega's zullen haar patiënten zo goed mogelijk proberen te begeleiden in het verdere herstel. Voor mensen met bekkenbodemproblematiek verwijzen wij u naar Fysio-flex, Johanna Baar.

 


 

Nu ook dry needling behandeling mogelijk binnen onze praktijk

Recent heeft Adeline met succes haar opleiding dry needling afgerond. Hierdoor is zij instaat om via een andere wijze spierklachten te laten herstellen. Heeft u vragen hierover dan kunt u contact met ons opnemen.

 


 

Fysiotherapeuten kunnen vanaf 2015 patiënten direct behandelen na een intake. Dit is goed nieuws want patiënten kunnen hierdoor sneller worden geholpen als dat nodig is.

De NZa maakt dit mogelijk op verzoek van de brancheorganisatie voor fysiotherapeuten KNGF en de consumentenorganisaties NPCF en de Consumentenbond. 
 
Belang voor de Fysiotherapeut
Nu geldt nog de regel dat screenen/onderzoeken en behandelen door de fysiotherapeut op eenzelfde dag niet vergoed mag worden. Dat mag nu alleen als er sprake is van een medische noodzaak. In praktijk blijkt het soms lastig om dit aan te tonen. Hierdoor wordt de declaratie van een zitting na Screening en Intake & Onderzoek meestal afgekeurd.
Met deze wijziging wordt het mogelijk om de behandeling, als dit nodig is, direct na Intake & Onderzoek te starten. 
 
Belang voor de consument
Fysiotherapeuten én consumenten geven aan dat het veel praktischer en consumentvriendelijker is als diagnose en behandeling in sommige situaties wel direct achter elkaar kunnen gebeuren. Daarom past de NZa de declaratieregel aan. Voorwaarde is wel dat fysiotherapeuten hun patiënten goed informeren over het verschil tussen onderzoek en een zitting en over het feit dat er meerdere prestaties op één dag gedeclareerd kunnen worden.

Ook dit seizoen zijn wij weer trotse sponsor van WHMC dames 1. 


Binnenkort starten alle zorgverzekeraars weer met een campagne om nieuwe klanten binnen te halen. Om er voor te zorgen dat u de juiste zorgverzekering kiest zijn er onafhankelijke internetpagina's die u helpen bij uw keuze. Onder het kopje samenwerking vindt u een link.


Omdat je lichaam soms een beetje ondersteuning nodig heeft kunt u vitamine sprays bestellen bij vitamin-d sprays. Speciaal voor onze klanten krijgt u bij besteding van 10 euro 15% korting!! Klikt u op het logo voor de site en vul bij coupon code "tarhorst" in.

Vanaf heden is het mogelijk om rechtstreeks uw braces, oefenmateriaal en ander verbruiksmateriaal te bestellen bij Disporta. U kunt dit doen door bij het kopje
samenwerking te klikken op het logo van Disporta. U zal dan automatisch op de site van Disporta terecht komen.


Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?