U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Fysiotherapie en manuele therapie Tarthorst

info@fysiotherapiewageningen.com

Tarthorst 677-679

6708 HX Wageningen

0317 417005

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Ik ben Berna Meppelink en 'Massage in Bedrijf' is de naam van mijn bedrijf.

Ik geef massages aan particulieren en aan bedrijven. Mijn praktijkruimte is gevestigd in FysioFit.

Sinds 2002 ben ik bezig met massages. Ik ben begonnen met een opleiding tot Sportmasseur en heb deze in 2003 aangevuld met een opleiding tot stoelmasseur. Vanaf 2003 heb ik, naast mijn andere baan, stoelmassages gegeven bij diverse bedrijven.

Om mezelf verder te scholen ben ik in 2005 begonnen met de opleiding tot shiatsu-therapeut, welke ik in 2008 heb afgerond. Met afronding van deze HBO-opleiding was het mogelijk lid te worden van een beroepsvereniging.

Met ingang van 1 januari 2009 ben ik A-lid van de NVST (Nederlandse Vereniging van Somatherapeuten). Dit betekent dat veel zorgverzekeraars de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoeden.

Vanaf 2010 geef ik ook zwangerschapsmassages.

Het boeiende aan masseren is dat elk mens anders is en dat elk mens daardoor een andere massage nodig heeft. Binnen de massagewereld zijn heel veel technieken te vinden en voor mij is het de uitdaging om de 'juiste' techniek bij een persoon te vinden. Voor de één kan dat een ontspanningsmassage zijn, terwijl de ander juist wat meer actie nodig heeft. De éne massage moet heel licht zijn en de andere massage moet veel steviger zijn om iets te bereiken. Bij de één werkt Shiatsu heel goed, bij de ander juist de klassieke massage.

Hierdoor blijft het masseren voor mij boeiend.

Ik hoop u snel eens in mijn praktijk te zien.

Massage in Bedrijf

www.massageinbedrijf.nl  

06 - 41762754

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?