U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Fysiotherapie en manuele therapie Tarthorst

info@fysiotherapiewageningen.com

Tarthorst 677-679

6708 HX Wageningen

0317 417005

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Fysiotherapie wordt voor het merendeel vergoed vanuit aanvullende verzekeringen. Slechts een deel van de vergoeding vindt plaats vanuit de basisverzekering:

- Bij chronische aandoeningen worden de eerste 20 behandelingen niet vanuit de basisverzekering vergoed.
De eerste 20 behandelingen kunnen vergoed worden uit de aanvullende verzekering, maar dat is afhankelijk of u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie en welke polisvoorwaarden daarin staan met betrekking tot vergoeding van fysiotherapie;

- Bij kinderen tot 18 jaar vinden er geen veranderingen plaats en worden de eerst 18 behandelingen uit de basisverzekering vergoed.
Als meer behandelingen nodig zijn zullen deze worden vergoed uit de aanvullende verzekering van de ouders, mits zij een aanvullende verzekering hebben afgesloten. Laat u voorlichten op dit punt door uw fysiotherapeut.

Hoeveel behandelingen krijgt u vergoed?

Het overzicht van vergoedingen uit de aanvullende verzekeringen kunt u nalezen in uw polisvoorwaarden van uw verzekeraar.

Er zijn ook aanvullende verzekeringen die fysiotherapie óf niet óf juist volledig vergoeden. Om u inzicht te geven in de vergoeding van fysiotherapie door uw zorgverzekering hebben wij hieronder de meest voorkomende zorgverzekeringen bij ons in de praktijk weergegeven. Wanneer u op het logo van uw zorgverzekering klikt komt u automatisch bij de verzekeraar op de website waar u de informatie over de behandelingen kan vinden. Mocht uw zorgverzekering er niet bij staan neemt u dan gerust contact met ons op.

                   

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?